Retro kupaći kostimi

Od digitalnih printova do retro krojeva, kreatori su ponudili zaista široku paletu modela. Kao i svake godine, pred vama je veliki izbor kostima sa cvetovima, tufnama, tropskim printovima…
girl-923573_1920

Vintage stil je bio inspiracija mnogima za novu kolekciju, naročito stil velikih holivudskih zvezda poput Grejs Keli, Merilin Monro I Džejn Mansfields. Dominiraju elegancija i PIN-up stil 50-ih godina koji prate razigrani duh I seksipil tadašnjih modnih ikona.
Ovog leta ponesite neki od kostima predstavljenih kombinacijom vintage krojeva i printova, veselih boja kojima ćete lako postići sofisticiran izgled na kome će vam pozavideti i najglamuroznije dame. Zahvaljujući spoju moderne tehnologije i klasičnog stila imaćete savršenu letnju kombinaciju za odlazak na plažu.
Kupaći kostimi su ažurirani temama koje su stekle popularnost u prošlosti, pa tako možete izabrati tufne, karnere i razigrigrane kratke suknje. Crna i roze boja su bile aktuelne tokom 50-ih godina pa su mnoge modne kuće odlučile da njihovi novi kupaći kostimi budu fokusirani na ove boje.
Naravno, tu su i nezaobilazni prugasti dezeni za sve dame koje vole siguran izbor i neprevaziđenu klasiku. Osim dvodelnih modela, ove sezone na veliku scenu se vraćaju jednodelni modeli najrazličitijih formi. Na vama je samo da izaberete kupaći kostim koji vam najviše odgovara.
woman-918532_1920
Ukoliko ovog leta odlučite da dane na plaži provedete u vintage kupaćem kostimu, ne zaboravite na naočare za sunce i elegantan šešir koji će upotpuniti vaš prefinjeni izgled.

Pogledajte i druge fenomenalne kupaće kostime:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *